1 Kasım 2008 Cumartesi

Tüküreyim teklifine


Tescilledim güzellik başa bela. Blog sanmaki enfesim şuyum buyum. Ama bütün şebekler bana niye denk geliyor anlamıyorum ki :( Neden bütün erkek arkadaşlarım sonunda bana aşklarını itiraf ediyorlar. :(( istisnam yok kesinlikle, yazık...

Eski müdürlerim olan güvenilir beyle ve 40 yaş müzmin bekarı bay mıymıyla akşam yemeğe çıkmak için sözleştik. Ama bay güvenilir gelemedi. Şehrimizin gayet şık olan bir restorantına gittik. Adam ben içicem dedi ki gittiğimiz hiçbir yemekte alkol almamıştık daha önce noluyoruz acaba diye düşünüyorum. Kocaman şişe beyaz şarap geldi... Allah' ım bay mıymıy ın gözleri nasıl parlıyor anlatamam adam bir şen şakrak, bir konuşkan. Sıçtın efsa dedim, yemek bitse de gitsem diye bakıyorum.

Bir yandan da yan taraftan şırıl şırıl sular akıyor beynimi yedi su sesi, ortamda sıktı biraz kaçacak delik arıyorum resmen. Adam memleketini, ailesini anlatıp duruyor, hıı diyom ama dinlemiyorum, hafif şarapta etkisini göstermeye başladı, gülümsüyorum sürekli salak salak, yemek yediğimiz yerde ördekler var suyun içinde onlara bakıyorum, şu mekanda ışık ne hoş yansımış enfes resimler çıkar orada diyom... sonunda yemek bitti adam birden;

- gelecek hakkında ne düşünüyorsun planların ne dedi?

- artık hayattan hiçbir beklentim yok mıymıy bey, beklentilerimin hepsini düşürdüm yoksa mutlu olamayacağımı anladım.

- evlenmeyi düşünmüyorsun?

- 6 ay önce deseydiniz evet derdim. Zaten biliyorsunuz direkten döndüm. Ben birilerine sığınmayı seven tiplerdenim, (bana hep dedikleri sen bana kendimi erkek gibi hissettiriyorsun diye, nasıl beceriyorsam bir bok yaptığım yok)

- Biliyormusunuz artık şu bölümün yerini değiştireceklermiş şirkette.
(artık lafı nasıl döndüreceğimi düşünürken istemsiz çıktı)

- bıdır bıdır bıdır

- hesabı isteyelimmi, geç olmadan gideyim bezelye bekler beni uyumaz.

Ne gelmez hesap oldu, garsona hesap dedikçe meyve, kabak tatlısı, türk kahvesi getirler. Artık bıraktım kader oyna benle anasını satayım dedim. Neyse bir şekilde geldi. Araca bindik seviniyorum kurtuldum sorulardan diye düşünürkennnn....

- efsa biliyormusun seni ilk gördüğüm an hani iş görüşmesi için gelmiştinya, krem bir takım vardı üzerinde, o an, o birkaç saniye içinde, o göz temasında işte evlenebileceğim kız dedim. O günden beri sana karşı hiçbir düşüncemi yanıltmadın. Birazdan sana da soracağım o ilk gün ne düşündüğünü... -lafı kesilir hemen -

- ben düşünmüyorum mıymıy bey

(ayrıca sizi ilk gördüğüm an çizgi film karakterlerine benzetmiştim. gözlüklü kocaman göbekli, kel... hayır kel ve göbekli adamları zaten beğenirim de sen ayrı bir tür gibisiniz. Temel reisteki durmadan hamburger yiyen adamsınız siz...)

- neden diye sorsam, sebebini bilsem
(Allah' ım bitsin bu işkence... arabadayız ama kıçım dondu lan, adam yanıyor herhalde ben montla şu havada zangırdıyom arabanın içinde)

- ben size asla o gözle bakmadım.
(kokunuzu sevmedim, tıslayarak nefes alıyorsunuz ve herşeye rağmen sizde güç yok, 40 yaşınıza dek evlenmemişsiniz arada 15 yıl var)

- anlıyorum, ben içimde kalmasın ömrüm boyunca diye sormak istedim, yanlış anlamamışsındır umarım. Sen ailenle, karakterinle :P, güzelliğinle çok mükemmel bir insansın
- yok anlamam mıymıy bey.


(Allah' ım güzel Allah' ım ömrüm boyunca balık denk geldi. (by mıymıyda balık) Sonra günün birinde hiç terazi erkeği ile tanışmadım ben diye düşünme gafletinde bulundum. ardarda 5 erkek tanıdım hepsi de terazi idi. Geçen sefer 28 ekimde bunlardan biri yırttı kıçını. Sihirli bir dönemdeyim sanırım gelen gelene. Hayır yani ne bu bolluk anlamış değilim. Tek bildiğim bir erkeği evlenmeye ikna etmek kadar kolay bişiy yok anladım. Amam bu salaklar başlarına ne geleceğinden emin değiller o ayrı... şuradada belirtmiştim bu durumu, ama artık kanıksadım. BEN TİPTEN KAYBEDİYORUM...

* 40 yaşında herif utanmadan bir feybokunda "hoşçakal demeden bilmeliyim, arzu ettiğim, sen hiç senin olmayan birini sevdinmi" diye şiirler yazmış.
Teneşirler paklasın seni mıymıy efendiiiii.

18 yorum:

buraneros dedi ki...

Tam çıkarayak yandan göz kırpınca yazın bakmadan çıkamadım:))En çok balık kısmında tebessüm ettim:))Bir arkadaşım ,ne zaman ilişkilerden söz açılsa,ben birinden söz etsem yinemi balık derde:)))Çok güldüm ,sende başa bela bende de:)))Ama ben severim balıkları hemcinsim olmamak koşuluyla:))

efsa dedi ki...

buraneros ömrüm boyumca diyelimki 10 erkekle birlikte olduysam bunlardan 6 sı balıktı. evlendiğim adam balıktı. bana da yazık ama yaa.
nimetmidir lanetmidir de bilemiyorumki. :))) bende hep ole diyorum işte ya yine mi balık, yine mi teraziiiii.

Camilla dedi ki...

balık terazi hadi bi dereceye kadar ya, ikizler cok fena:D ben de hep ikizlerden cektim:D

buraneros dedi ki...

yani benim elimde bir istatistiğim yok:)),burçlarla falan bir ilişkimde yoktu...hiç birinin burcu nedir sormadım doğum tarihlerinden bakarakta hangi burçtur düşünmedim..Ama bir balıkla evli olduğumu bildim...Sonra bir arkadaşım oldu astrolog, gerçi ben ona falcı diye takılıyorum...Aleminde ünlülerinden,doğal olarak onla konuşmaya başladığım süreçte biraz dikkat kesildim burç işlerine,sonra birini tanıdım,yani dere yatağını buldu aktı:))balıktı..Burç bilinci oluştuğunda ve balıkla bu kadar çok karşılaşınca benzerlikleri de görünce dedimki kendimce demekki ben balıklara doğru akmışım hep:))...Şaka bir yana uyum konusunda belki bir etkisi vardır bilmiyorum..Ama asıl mesele adam yada kadın olabilmek, cinsiyet özelliklerini duygu anlamında taşırken özünde insan durabilmek sanırım..Yani zarif ve samimi olabilmek:))

efsa dedi ki...

@ buraneros bende zaten bu kadar balıktan sonra kavradım burç mevzuunu. yoksa benimde içli dışlı olduğum bişiy yoktu. :)). hem senin ki ne bak bilmiyorum ben.

@camilla direkten döndüm dediğim erkek var yaa ikizlerdi canım ;)

buraneros dedi ki...

bir tahminin var mı?:))

efsa dedi ki...

düşündüğümsen, eğer öyleysen çok güleceğim. lütfen öyle deme :)))

Camilla dedi ki...

o ikizler war ya bi manyak oluyo bi dengesiz oluyo:D gerci ben pek anlamam burctan felan ama ikizler hakkındaki teshislerimde yanılmam, fix hepsi aynı:D

buraneros dedi ki...

peki ben burcumu söylim sende ne düşündüğünü:))..Koç benim burcum

efsa dedi ki...

@ abicim sen...koçç...hımm... :) bak bu aklıma gelmedi. hani birkaç tahmin yaptım hatta ikisi arasında takıldım ama koçu ummadım.


@ camilla valla alınganlıklarını gördüğüm, ilgisini çekebilmeyi deneye yanıla öğrendiğim, huylarına senin kendini alıştıracağın, çok zeki, çekici, haylaz, çocuk gibi erkekler bunlar benim gözlemlediğim. dengesizlik konusunda da benle kamerada konuşurken ve bana beni ne kadar sevdiğini söylerken aynı anda ekonomi sayfası okuyabilen de bir grup işte. Beni gazete ile rekabet içine sokmuştu :)))

Arzu Eylem dedi ki...

Sevgili Efsa,
bir cumartesi öğleden sonrasında yazını okudum, içimdeki buruklukla birlikte yüzümde bir gülümseme belirdi. Özellikle tipten kaybediyorum kısmına takıldım. Bu güzellik başa belanın efsaca yorumu olsa gerek. Kaybettiğin birşey yok, hayat sana ne istemediğini öğretiyor o kadar.

Bu arada günlük astrolojiyi de takip etmiş oldum. Bir balık kadını olarak söylemeliyim ki balık erkeklerinden uzak dur! Ayrıca bu astroloji olayının karışık olduğunu belirtmeliyim. Yıldız haritası çıkaran bir kankan olunca anlıyorsun açılar, etkiler falan. Hiç üzülme dünyada on iki çeşit insan yok.

Bir de ben böyle olaylar başıma geldiğinde bir erkek daha tanıdım gözüyle bakıyorum. Diyebilirsin ki yeter artık.Şunu söyleyebilirim, burcu ne olursa olsun bunu sorgulamayı bıraktığın an seni anlayacak biri karşına çıkacaktır. Bir şeyi ne kadar büyütürsek o enerjiyi yayıp, öylelerini çekiyoruz maalesef. Ben bu konuda başlasam anlatmaya hikayeler bitmez. Herşey senin ne istediğinde gizli. Kimseye boşa nefes tüketme derim ben.
Hep böyle güzel kal:)

efsa dedi ki...

arzu canım benim teşekkür ederim.
aslına bakarsan gerçekten takılmam, ama buranerosun da dediği gibi hep denk gelince ister istemez yönleniyorsun.
hani kafamda belirlediğim erkek tipinin tam tersini çekiyorum. evrenden korktuklarımı bekliyorum gelince de hah işte yine geldi diyorum. :))
bu arada ya sanma ahım şahım değilim gerçekten. sadece gülümseme ve verdiğim huzur, sakinlikle, saflıkla güzelleşiyorum ben. herkeze yaklaşımım aynı, hep beklediğim şeyde aynı,bu sadece ilgiiii

Arzu Eylem dedi ki...

Güzelliğin neye göre belirlendiğiyla ilgili sorunlarımız var bence. Güzellik endüstrisi diye bir şey var artık biliyorsun. Seni güzelleştirdiğini söylediğin yanların az şey mi sanıyorsun.Güzellik tek tip değil ki. Ben oradan bakmıyorum zaten... Herşeyden önce güzel bir ruha sahipsin ve samimisin. Asla kaybetme onları...Başka sevgilerle besle ve bekle biraz. O kadar çok sevgi türü var ki ruhumuzu besleyen. Beslenmiş ruhlara ihtiyacımız var bizim. Ve tekrar ediyorum böyle GÜZEL kal.

efsa dedi ki...

arzu bende her hayatıma giren insandan iyi yada kötü bir şey öğrenmiş olduğumu düşünürüm.
İyi ki de yaşamışım derim.
Ama daha yolum uzun ve benim öğrenecek çok şeyim var :) sevgiyle ve güzellikle...

beenmaya dedi ki...

terazi burcuna laf yok :))
hadi tamam tamam en azından hatunlarına...

efsa dedi ki...

yok kısss erkeklerine de laf yok kayet kibar erkekler, maşallah çeneleri de çok düşük benim suskunluklarıma birerbir :))))

Camilla dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Camilla dedi ki...

bu arada unutmadan smliyim bnm blogu actım herkese yeniden:D

Related Posts with Thumbnails

..