23 Ağustos 2010 Pazartesi

Dans




* Geçen sene bloga yazmışım 22 Ağustosta Tangoya başladığımı... Hoş 52 haftanın 52 sinde gitmedim ancak 35 hafta gidebildim, ama benim için eşsiz bir deneyim, stres atma yolu oldu dans. Hep hayalimdi tango öğrenmek ve 2009 hedef listemde vardı. Gerçekleşti... Tabi ki hala eksik kalan noktalar var :) ama tango öyle bir detaycı ki, en ufak hareketi adımı bile kaç ders sonra oturtabiliyorsun.        

İlk başta annem oraya verdiğim parayı boşa sayıp, karşı çıkmıştı. "gideceksin de ne olacak, bu yaştan sonra öğrenipde ne yapacaksın, gösteriye mi çıkacaksın" diyerek :) Ama benim ne kadar hevesle gittiğimi ve yüzümdeki gülücükleri gördüklerinde bir zaman sonra vazgeçti mırıldanmaktan.

Şimdi takvim olarak 1 seneyi atlattım evet. "Neden hala devam ediyorsun" diye soruyor çoğu arkadaşım. sen bilsen bile başkası bilmeyecek. Evet bilmeyecek belki.. Sadece dans ederken şunu anlıyorum: hayatı ertelemiyorum, ilk kez geleceği düşünmeden, plan yapmadan, anımı yaşadığım tek şey dans benim. İşte bu yüzden birkaç kez bıktığım olsa da hep devam ettim. İyi ki de etmişim.

Ve şimdi ufak bir video koymak istedim. Öylesine bir derste, öylesine "hadi video çekelim" anında hatalarında, kıkırdamalarında, koca göbeğiminde var olduğu ufak bir video... :)

Belki bir gün daha özel bir çekimle, daha özenli bir şekilde bir video çekilir. zira normalde yasak video çekimi bile. Görüntü kalitesi çok iyi olmadığından koydum buna güvenerek. :))

 

VEEE
ayın 20 sinde akrepkizi blogum 3. yılına girdi hayırlısı ile.
Nice nice paylaşımlara, dostluklara...
Bu yıl da bana çok özel dostlar kazandıran blog dünyasına minnettarım bu yönde.
Ve blog dünyasına ilk girdiğimde, ilk yazı deneyimlerimde, çelişkilerimde, mutsuz hissettiğim anlarımda yanımda olan Beenmayam, La Paragas, Evren, Arzu ve Utku' ya hala hayatımda var oldukları için çok teşekkür ediyorum. :)

Vee Üfürükten prensesiminde blogunun yıl dönümüydü 20 si. Nice paylaşımlara güzel kız deyip kaçıyorumm. :)

* Görsel

17 yorum:

Adsız dedi ki...

bu şarkıyla tango yapılabileceğini hiç düşünmezdim ya.. bence 1 yıldır giden birisine göre gayet iyisin videoda.. devam et peşini bırakma derim...
sevgiler..

Evren dedi ki...

ah efsam kanatsızsın ya sen gerçekte ve tülden hafif ya dans ederken görünmeyen kanatların. aşka inanıyorsun ya inatla ve aşk için atıyor ya yüreğin, dilerim akrep kızı; aradığın aşkı bulursun kanadını kırmadan, ve hep dans edersin mutlulukla, keyifle ve sana çok ama çok yakışan gülümsemenle...
kocaman sarıldım ve öptüm.

beenmaya dedi ki...

prensesim videoyu seyredemiyorum ben işyerinden biliyorsun ama seyretmeme gerek de yok çünkü gözümün önüne getirebiliyorum zaten seni ve dansını. ama dur bir dakika ya cep telinden seyretmiştik zaten bir kısmını değil mi :)))

prensesim benim daha nice yazılara diyorum kelimelerin, bizi biraraya getiren kelimelerin varlığına bir kez daha şükrederek...

öpüyorum güzel yüreğinden...

Adsız dedi ki...

vay beee, koca eczahaneci ye özel teşekkür edilmemiş. söyle seni kim tango ya teşvik etti,ben değilmiyim,sonra beceremem dedin,kim motive etti ben değilmiyim,annen bile'yok kızım parana yazık dedi'kim dedi sana 'hayır gideceksin,hayatı erteleme' diye...ben değilmiyim.... tabi ki değilim,ama sorsan kesin bunları derdim.

bi dost dedi ki...

anam çok güzel:) bi de bloguna da nice yıllara. kısa yorum yazayım ben, bi de öpeyim yeter daha ne olsun :P

Arzu Eylem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Seni sevgiyle kucaklıyorum su güzeli... Hayatı dans eder gibi yaşa. İyi ki bloglar var, iyi ki bu biz karşılaştık, tanıştık... Nerede olursak olalım -ki biliyorsun ben artık buralarda değilim- yüreğimiz, gönlümüz hep yan yana.

Yazıya, tangoya ve yaşamını şenlendiren her şeye devam Efsa'm.

Arzu Eylem(Bugünü Yaşama Arzu'su)

LoLLa dedi ki...

hhhhhhhi seni yeriiiim ben masalllahhhh
ne guzeldir tango nasil estetiktir nasil heyecan verir insanin beynine offf cok cok iyi yapiosun harikasin .)

ayrica da daha nice senelere akrepkizi ileee .)

opucukler gulucukler bi suru sana .)

A-H dedi ki...

efsa ne iyi yapmissin tango ogrenmekle, icim gitti bende istiyorum :)
herkesin aman ne geregi var demesine aldirmaksizin salt sevdigin icin birseyler yapmanin guzelligini ve tadini cok iyi bilirim ;)
blogunu da iyi ki acmissin ki seni tanimisiz, nice mutlu yillara...

Ateş Böceği dedi ki...

:))) bende seyredemiyorum görüntüleri ama daha önce görmüştüm sanki :)) Hep buralarda ol sen hep yakında..Aşkı sen yaz ben okuyayım

öperim daha uzun koaca yıllara canımsınn

sufi dedi ki...

BU müzikle bu tango böyle güzel yapılabiliyorsa; "Sevdim bir genç kadınııı ansam onun adını. Herşey beni ona bağlar, kalbim durmadan aĞĞĞlAaar"la kimbilir nasıl yapardın bu dansı bebeğim?Sevgilerimle.

Kitapkolik dedi ki...

Merhaba.Yeni hayata geçirdiğimiz kitap sitesi projemize renk gelsin diye mini bir yarışma organize ettik. Kitap ödüllü bir yarışma. Yarışmamızı sitenizden duyurarak çekiliş hakkı kazanabilir ve sitemizin tanıtımına destek olabilirsiniz… Yarışma sayfamızın linki: http://www.kitapkolik.net/kitapkolik-net-kitap-odullu-yarisma

İzDüŞümLeR dedi ki...

Süpersin :)Kırk bir kere maşallah hem sana hem bloguna :)

Adsız dedi ki...

merhabalar.lollas'ın kardeşimisiniz siz?sizin bloğunuzuda okuyorumda ne güzel yazılarınız var.
saygılar.

Elif Gizem dedi ki...

offf ben neden videoyu göremiyorum Efsa:((

No More Virgilius dedi ki...

Harikasın :)

JoA dedi ki...

video süpermiş! ve nice yıllara efsacım.

Related Posts with Thumbnails

..