13 Temmuz 2009 Pazartesi

Bugün güzel bir gün



  • Bu bir kadın bir erkek dizisini kaç kişi izliyor bilmiyorum ama. Bugün facebookta gördüm bir bölümünden ufak bir kesiti. Dayanamadım buraya da koyayım dedim. Bu nimet mi - lanet mi olduğunu çözemediğim yetenek (dolaylı yoldan anlama-anlatma) bütün kadınlarda var sanırım. Bir çok bölümü çok güzel konduruyor kadına da erkeğe de, ama bu bölüm çok hoşuma gitti siz de izleyin istedim. (En alta ekledim... umarım görüntülenir. olmadı link bu.)

  • Birde ben senelerdir tek bir soru çözmediğim halde, hatta bu bilgilerle kazanamam herhalde dediğim halde... Üniversiteyi kazanmışım. 145 tutturamam bu bilgilerle derken, 264 almışım. Hayır bilseydim çalışırdım, 10 soru çözsem karımaymış baksanıza. Bende nasılsa bu sene kazanamam, seneye hazırlanıp en azından boş durmam diyordum. O zamanda AÖF den devam ederimdi amacım. Şimdi istersem okula bile gidebileceğim bir puanım var. İş saatleri akşam okullarına denk gelmiyor diye biliyorum. Abim saat 3 de başlayabiliyor bazıları dedi. Öyle olsa oradan devam edecektim. Bakalım düşüneceğim artık. Ama şaşırdım, birde cidden 10 yıl geçti ben hiç test denen meretin T sini çözmeyeli. Var anasını ahahaha modunda bir haber oldu benim için.

  • İşin güzeli ise 2009 yapılacaklar listemde bir hedefim daha gerçekleşti. O kadar az madde kaldı ki, kalanların çoğu da duygusal şeylerle düzeltmem gerekenler... Bu yönümü seviyorum, ertelemiyorum gerçekten istediğim şeyleri. Eninde sonunda gerçekleşiyor. Hırsımın olması beni bu yönde olumlu etkiliyor.

Bugün güzel bir gün... ve işte beğendiğim video...



resim alıntı

21 yorum:

mimoza dedi ki...

tatlım süper bi bölüm bu ya.erkekler ve mor renkleri ahahahah.umarım gelecekteki planların arasında bende varımdır :)biz kadınlar süperiz aksini savunan varsa hiç çıkmasın fena olur.

Ateş Böceği dedi ki...

Her günün güzel geçsin yaptığın listeyi bitirip yeni yaptıklarına şaşırma zamanıdır ozamn dilerim hayatında ki her şey çok güzel olur ve mutluluğu her bir hücerende hissedersin

sevgilerimle öperimmm:):)

Adsız dedi ki...

hırslı olmana bayıldım canım.kucucuk bır hırs her basarıyı beraberınde geıtırıyor

91 dedi ki...

işte budur. bir şeyi isteyen ve onu koparıp alan insanlara ayrı bir saygım var. seni saygının yanında seviyorum da :) bitanesin güzelim hep böyle devam et.

Evren dedi ki...

daha da güzel olsun günlerin :)

efsa dedi ki...

mimozammm, sen 14 yaşımdan beri hayatımdasın, bu gidişle daha çokkkk yıllar var ömrümüzde yaşanacak güzel günler inşallah.

Planlarımmm... mesela seneye seninle aynı evde yaşamak gibi mi? :)))


Ateş böceğim, bugunde tesadüf hep güzel şeyler oluyor bende izliyorum keyifle. inşallah hepimizin olur tatlım.


Dolunay, ama bazen de kötü oluyor da böyle elde etmek istediklerimde beni körüklüyor. O zaman gerçek amacı ile kullanmış oluyorum.


Utkumm, şu resim deki gibiyim canım ya. Zaferle bakıyorum aynadaki yüzüme bile.

spESİfik dedi ki...

vaaauvv 10 seneden sonra 264 puan çok çok iyi:D hayırlısı olsun:D:D

absalom dedi ki...

ben daha 2009 kararlarımın yarısını bile halledemedim :(

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Budur işte tebrik edeirm 264 puan 10 yıl arada somnra şahane bence:)
Sevgilerimle Efsa'cığım, başarılaırn daim olsun.

efsa dedi ki...

evren, hep bilikte hepimizin inşallah... çok istiyorum bunu biliyorsun değil mi. :)


spesifik, benden daha çok şaşırmış olamaz kimse. valla bilseydim çalışırdım.


absalom, ben de 1,5 yıldır bir öğrenme azmi var. zaten istediklerim konusunda hırslıyım, öyle olunca ertelenmişlik olmuyo. hiç bunun pişmanlığını yaşamadım bak.
veeee hadi ama sende boş durma. ben bitirmek üzereyim biliyorsun.


özlem amin canım, bir gün buluşup kutlayalım dilersen. :)) en yakın sen varsın.

sufi dedi ki...

1-Sanki kendimi izliyorum sandım, herşeyi hatırlayan bir sufim var ben de hep ona sorarım hani iki kadının oynadığı bir film vardı sen bilirsin diye.Hani bir alet vardı adını şimdi hatırlamıyorum tirbişon mu ne diye.Oysa penseyi arıyorumdur.
2-tahmininin iki katı puan almak ayrıcalık değil de ne ?Kayırılan gözetilen kullardanmısınız acaba ?Tebrikler başarılar her konuda seninle olsun canım.

efsa dedi ki...

Dilek abla, bazen bende yapıyorum onu ya neydi o? diyerek :)) ya vardı ya hani... diye devam ediyor. Anlamamanın ve anlatamamanın sıkıntısı yüzümüze bulaşıyor. :))

İnşallah öyledir. Güzel şeyler olsun istiyorum sadece hayatımda. Olsun ki hayat cee eee dediğinde avucumdakilerin çokluğu ile yoluma ışık saçılsın.

YALNIZLIK OKULU dedi ki...

Efsacım bu dizinin hastalarından biride benim...Gerçekten kadınlarda böyle bir durum var nerden neyi anlıyorsunuz ben artık sizi anlamaya çalışmıyorum olduğu gibi kabul ettim...

Benim hatırladığım daha doğrusu benim zamanımda ikinci öğretim saat 5-6 gibi başlıyordu çoğu okulda...gitmek istediğin okulu ara bir sor onlar söyler...

Herşey gönlünce olsun canım...

efsa dedi ki...

Ne bileyim abime sordum ondaki bazı dersler 3 de bile oluyormuş gerçi o farklı bir bölümde ders veriyor ama. bakalım. bir seçenek şeyleri gelsin puanım nasıl nereyi tutuyor burada.

Pilli Petro dedi ki...

e tebrik ederim güzel haber :) 2.öğretim ders saatleri hocalara göre ayarlanabiliyor efsacım, okula girdikten sonra devamsızlıktan bile yararlanabilirsin ki pek çok okulda devam sorunu yok.

onun dışında derse geç girme lüksün var ! denemeye değer bence :)

Adsız dedi ki...

erkeklerde futbol konusunda birbiriyle böyle anlaşırlar.konu şöyle olabilir,
-şu geçen maçtaki herifin vurduğu top nasıl girdi köşeden
-şansdı o
-olur mu,aynı golden geçen yılda atmıştı
-oda ofsayttı
-olur mu kafa golü de atmıştı
-deve kadar boyu var atsın bi zahmet..

sen ne anladın bu muhabbetten,hiçbişe..ünlü türk düşünürü yılmaz özdil ne demiş.'bir şeyi hakkında anlaşmak için iki kişi gerekir;bir doğru anlatan,diğeri doğru anlayan'

efsa dedi ki...

Hoşgeldin tatil güzel geçmiştir umarım.
60 erkeğin arasında çalışan bir bayan olarak, futbol muhabbeti ve küfür alanında birazcık bilgi sahibi oldum. Şurada bazı olaylar karşısında "vay anasını satayım" dememek için tutuyorum kendimi.

Adsız dedi ki...

bende hep 60 kadının arasında çalışmayı hayal etmişimdir.gerçi hastanede çalıştığım süre içinde kısa süreli böyle bir tatmin yaşamıştım ama sürekli olmasını istiyorum.hihihihihi

efsa dedi ki...

ama ama bizde 2 benzin istasyonu birde servis var. :( valla çok hoş olmuyo bazen.

maça kızı dedi ki...

ne mutlu sanaki isteklerini gerçekleştirebilmişsin.benim bi 2009 kararlarım bile yok:(
puan konusunda da ayrıca tebrik ederim sen bu kararlılıkla bidersen başaramayacağın sey yok:)

ps: videoya bayıldım:)))

erkan bal dedi ki...

dizi süper... oyuncularda bölümler ilerledikçe olaya ısınmışlar. yine de bir kadını anlamaya çalışmaktansa başka bir kadını anlamaya çalışırım daha iyi... (ilk başlarda kolay anlaşılıyorsunuz, iş ilerledikçe sorun çıkıyor, zahmetli oluyor:))

öss konusu tebrikler de. peki şimdi kazanınca sen ne oldun:)

Related Posts with Thumbnails

..