17 Ağustos 2009 Pazartesi

Anladım... (1)



* Sanırım içtenlik ile ilgili. İsteyince olmuyor ama bir gün mutlaka oluyor!



Evren ile 24 temmuz da yaptığımız bir konuşma bu:

evren: bulursun elbet bir çözüm. mutlaka vardır. her zaman bir çözüm vardır. belki istediğin gibi olmaz, ama o anda çözümdür işte

ben: evet :) hala umudumu yitirmiyorum ve şöyle bir his var zaten 1 haftadır. evet çok yaklaştı... bişiyler olacak hissi...

evren: olacak tabi :) Güzel şeyler olacak :)

ben: sende de böyle mi olmuştu?

evren: bilmem. daha çok şöyle oldu. bıraktım kendimi. hatta xxxx ile bir konuşmamız var. frenleri bırak. nasıl olsa geri vites var diye. bıraktım

ben: :) bende de şöyle: birşey olacak hazırlan deniliyor gibi. 1 haftadır böyle hissediyorum. sanki bir ses bekle diyor ve hazırlan



İşte birşeyler oldu, bu konuşmadan birkaç gün sonra. Hayır mı, şer mi göreceğiz...! Bütün hırslarımı, kızgınlıklarımı, kırgınlıklarımı yenebilecekmiyim göreceğim. Sınırlarımı bilmek için harika bir an olacak bu, gerçekleştiğinde...!


resim

11 yorum:

Evren dedi ki...

ya gerçekleşmezse, harika olmayacak mı şu an hissettiklerin gene de :)

Ateş Böceği dedi ki...

Kızgınlıklarda kırgınlıklarda geçer gider :):)

Olmayacak şey varmı bu dünyada yok güç sende içinden bişiylerr olacak diye geçiyorsa bu iyiye işaret hıı bu arada şunuda iyi bilirim akreplerin hisleri çok kuvvetlidir :):)

efsa dedi ki...

:)) tabi ki yinede çok güzel olacak. Evrenim, yine uzun uzun anlatmaya girişirdim belki ama bu sefer gerek duymuyorum. Bıraktım vallahi. Artık kendimi üzme lüksüm yok. Benim hayatım zaten huzurlu ve güzel.
Ama o kadar hissettiğim şeyin gerçekleşmesi hoştu.

JoA dedi ki...

hadi hayırlısı:)

efsa dedi ki...

Ateş böceğim, ben zaten hemen parlayıp, hemen sönen ani öfkelerin insanıyım. Kızgınlıklar geçiyor ama kırgınlıklar birleşince koyuyor.

O tarihlerde ama hep böyle hissettim. Böyle "hazırlan, bak olacak" diyordu ama ne olacağını bilemiyor insan işte. Fazla beklemedim. 3 gün sonra ceee eee modunda oluverdi. :)))

işin şakası evet hissetmek güzel, ama akrepler kinde güderler adalet için. Eğer olursa zaten böyle kussam falan diye bakındım ilk günler yalan yok. insan sonradan dinginleşiyor.

efsa dedi ki...

Joa, bilmiyorum hayrolsun. Ama benim için güzel bir deneyim oluyor. "Yaşadıklarımdan öğrendiklerim birşeyler var" durumu.

MAVİ UMUT dedi ki...

Kızgınlık ve kırgınlık birleşince gerçekten çok koyuyor. Kızgınlık birşey değil, geçici, ama kırgınlıkk, ne kadar çok kırıldıysan o kadar unutulmaz oluyor.
Bende hayırlısı diyeyim. Ama yaşam tecrübesi çok önemli, karşılığında kırıkların oluyor, öyle veya böyle boşa geçmiş olan günlerin, ayların, yılların oluyor..yani tecrübenin diyeti büyük.. Unutmaki tarih tekerrür etmesin.

Pilli Petro dedi ki...

Evren blogcuların güzin ablası oldu :) bana da el atıver yaw :)

efsa güzel şeyler olsun şekerim artık dimi ama :)

Damlo dedi ki...

gerçekleşse de gerçekleşmese de yapabileceğine inanmak güzel yahuu

efsa dedi ki...

Ufuk çizgisi, ben çok adaletli bir insan olduğumu düşünüyorum. bu nedenle kırgınlıklara kırgınlıklarla cevap verecek bir yapım var. Kendi canımda acısa mutlaka sivrilen laflarım olur benim.

Tarihin tekerrür edeceğine bende inanıyorum. Ama aynı tarih güzel şeyleri de barındırıyor. Gerçekten hayırlısı bakalım, henüz adım atılmadı, belki atılmaz da.


Bekriya, Evren her gün günaydınlaştığım 2 insandan bir tanesi. yani her gün kahrımı çekiyor. :))))

Allah ona sabır vermiş. Bir de beni :)))


Damlo hele hele isteyip de olacağını gördüğün bir şeyse muhteşem.

BigaripWomen dedi ki...

ödülün var canım :)

Related Posts with Thumbnails

..