11 Haziran 2010 Cuma

Mektuplar / Bedel



Seni başkalarına anlatmak istedim, bağıran kelimelerle. İçimde biriken sen’ ler yüzünden, boğulmak üzereydim. Hafifletmeyi denemezsem ölecek gibiydim bu sıkışmadan.

(Aslında hep yeni insanlarla tanışma sebebim bile sendin. Her birine sil baştan, uzun uzun seni anlattığım geceler geçirdim. Sıkıldıkları an onları es geçip, başka insanlar buldum beni dinleyecek.)

Bilmiyorum seni bu kadar çok sevilebileceğini tahmin eder miydin? Bakma, bazen bana bile garip geliyor sana olan aşkımın bir noktası olmayışı. Sanki benim kaderim sende virgüllerle yazılmış! Kanser gibi kesildikçe yeniden hortluyorsun hücrelerimde.

(Aslında biliyor musun, hiçbir kelime yetmiyor seninle olan hikayemi mutlu sonla bitirmeye.)

Anlamanı beklemiyorum inan. Fakat sadece bil! Ben bu hayatta bir tek seni, her halinle sevmeyi becerebildim. Tüm bencilliğin, ertelenmişlerinle, başka kadınlara aşıkken, hatta tek gecelik sevişmelerinde bile sevdim ben seni.

(Aslında içimde bir apse vardı ve seninle açıldığını düşündüğüm yaralarımı kapatmak için başka insanları, sargı niyetine kullandım.)

Hayatımda, tamamlanması gereken bir eksiklikten ziyade; eksikliğini hissettireceklerini fark edip, senden vazgeçmeyi diledim. İşte sonunda bulmacam bitti. Beynimi kemiren kuşkularda! Sorularda…!

(Aslında şu an Cladius' a işlediği cinayeti, sahneleten Hamlet gibiyim. Oluşmasına izin verdiğin eserini ve bedellerini sana izlettim. Bitti. :) Şimdi yolum açık olsun sevgili...)

 
* Yarın çok güzel bir insanla buluşacak olan Efsa :)))
 

8 yorum:

Sazan dedi ki...

Yolun çok açık olsun Efsa, anlamadığımı düşüneceksin belki ama içtenlikle anlıyorum seni ve en güzeli diliyorum sana...

Cüzzamlı Melek dedi ki...

ay ben de az evvel sevgilimden ayrıldım.

yarın temizlik yapıcak olan cüzz...

:))

Elif Gizem dedi ki...

Efsa, yine çok güzel... Bir de umut serpti içime.Yaşadıklarımız benziyor birbirine, o yüzden sevindim belki birgün bende bir başkasını sevebilirim diye:)

murat dedi ki...

burcu hanım artık bu imalı, yemlemeli , kamufleli konuşmalar gerçekten sıkmaya başladı. yaklaşık bir buçuk senedir beni takib ediyorsun ,bende hasbel kader bu durumdan haberdarım. hergün bu ne yazmış diye, tüm yüzlerini ziyaret etmekten bıktım. derdin nedir tam bilmiyorum. ve bu süre içerisinde bunu çözmeye çalıştım ama netleştiremedim. kişiliğin hakkında genel bir kanaat hasıl olsada bu durumun mechuliyeti devam ediyor. ben geçmişte seni sevmiş olduğumu beyan edici mesaj atmıştım. bunu bahane ederek beni bu kadar süre takib etmiş olmana anlam veremiyorum. benim, senin bloglarını takib etmemdeki durumun, haklı nedenleri olduğunu gördüm. ve bu süre içerisinde bana karşı yapmış olduğun imalı laflarına, yemlemeli sözlerine, aşağılamalarına üstü örtülü olduğundan dolayı cevab verme gereksinimi duymadım. artık medeni bir şekilde konuşarak buna bir son vermeliyiz diyorum. sana karşı bir emelim olsaydı bunu yapardım. üç sene istanbulda görev yapmış biri olarak sana mesafem bazen bir kilometrenin altındaydı. yinede seni rahatsız edici bir girişimim olmadı. yüzden çok yüzünü gördükten sonra bunu aleyhinde de kullanabilirdim. bu sana bana güvenmen konusunda tatmin edici bir kanaat olarak yeter diyorum. artık karşıma çık, medeni şekilde bu durumu konuşalım. bu durum, oyun desem oyun değil, bulmaca desem bulmaca tadını vermiyor. bu duruma bir ad veremiyorum. saçma sapan bir hal almaya başladı. artık bu durumun, senide rahatsız edici seviyeye çıktığını tahmin ediyorum. dediğim gibi artık konuşmalıyız . bana efsadan veya sütlü kahveden benim sana ulaşmama dair bir işaret verirsen bende gerçek kimliğimle açık ve net olarak sana açıklamamı yapacağım, sende bi zahmet açıklama yaparsın. hayır sana ulaşmaya çalıştım. buna engel oldun. ben ekranın bu tarafından sana nasıl bir sıkıntı verebilirim onu anlamış değilim. medeni olgun insanlarız bu durumu konuşacak cesaretimiz olmalı. ben sana diyorum ki efsa sensin, kahvenin sütlüsüde sensin. bu kadar net biliyorum. marjinal uçuk yüzlerini de biliyorum. hakkında olumsuz bir şey yapmaya niyetim olsaydı. bu zamana kadar yapardım. senin yüzlerin beni alakadar etmiyor. ama dediğim gibi artık bu duruma bir son vermeliyiz. seninle muhatab olupta, sana askıntı olacak değilim. artık anla"efsa "dan "sütlü kahveden" bir işaret bekliyorum....

Efsa dedi ki...

S.B.S. İnşallah hepimiz için en güzeli olsun canım.


Cüzzamlım, ben cevap verene dek lütfen barıştık de!


Elifim, kısa cümlelelri bir araya getirmeyi seviyorum ama bu pek olmadı aslına bakarsan akıcılık bakımından. :) idare edin. :))

Efsa dedi ki...

Ve adınıza murat dediğiniz kişi, (şahsen erkek olduğunuzu hiç düşünmüyorum ama)

bence paranoyalarınızı kendinizle birlikte götürüp bahsettiğiniz kişi kimse onunla yada 1,5 yıldır çözüm bulamadıysanız bir uzmanla görüşmeniz çok daha yerinde olur. Benimle değil! Beni ne şekilde muhattap aldığınız bilmiyorum ama alakasız biçimde musllat olacağa benziyorsunuz bu taraftan.

Kİ,eğer beni 1,5 yıldır takip ediyor olsaydınız; benim, kızmın, ailemin de resimleri dahil, mesleğim yaşadığım yer çok net bir biçimde belli. Bunları biliyor bilirdiniz.

Bir daha böyle abuk sabuk, takıntılı yorumlarınızla sayfamı meşgul etmeyin.

İyi günler.

ZedCezir dedi ki...

Yine çok güzel yürekten gelen sesler, satırlar...

Efsa dedi ki...

teşekkür ederim Zed. :)

Related Posts with Thumbnails

..